Partnerek

Volt alkalmam személyesen részt venni egy családfelállításon mint segítő. Soha nem gondoltam volna, hogy ez a terápiás módszer ilyen erőket mozgat meg és képes rövid idő alatt az abszolút elfejtett, eltemetett érzelmeket a felszínre hozni. Úgy hiszem, hogy a családállítás igazán értékes tapasztalat, amit mindenkinek ki kellene próbálni!

A makrobiotikát nem csak kis hazánkban gyakorolják, számos Európai országban megtalálhatóak a makrós éttermek és oktatóközpontok. Jó magam is találkoztam számtalan makrós követővel Angliából, Görögországból és Ausztriából. Így ha európai utazás a célunk, akkor célszerű megbízható oldalakról tájékozódni.

 

Szeretnék bemutatni egy kellemes, minimal katalógust. Alapvetően a címkerendszerre épült, feltehetőleg rettentő gyorsan indexeli Geronimo. Így, ha szabadidődet szeretnéd eltölteni szörfözéssel, akkor ez a linkgyűjtemény megfelelő választás.

 

Szeretünk játszani.
Hozzá tartozik a kikapcsolódáshoz, így szeretnék ajánlani egy játékos oldalt. Szervesen nem kapcsolódik a makrobiotikához, viszont remek digitális zöldségeket lehet nevelni, kedvünk szerint. Ha jól körülnézel még BIO kertészetet is vezethetsz :)

Szóval az oldal: online játékok

 


Szeretnék még egy oldalt bemutatni, mely kifejezetten a Hellinger féle családállítással foglalkozik.
családállítás

Close
Tetszenek a cikkek?