New Chapter

Manapság, mikor annyi féle táplálék kiegészítő és egyéb készítmény található a piacon jogosan merülhet fel bennünk a kérdés.
„Van olyan készítmény, ami tényleg hatásos segítséget nyújthat egészségem megőrzéséért vagy helyreállításáért?”

Úgy érzem a válasz határozottan igen!
A New Chapter készítményekről  van szó, mely úgy érzem, igen nagy figyelmet érdemel, így kiemelve a különböző készítmények áradatából.
Másik, figyelemfelkeltő ok, hogy a cég 1982-ben jött létre családi vállalkozásként. Tekintve a piac saturációját  ez igen kiemelkedő teljesítmény, hogy még mindig az élvonalba tartoznak.

Miért pont a New Chapter?

Fennállásuk óta, az igazoltan, organikus teljes értékű vitaminok és ásványanyagok szolgálatában álltak, így eljuttatva sok ezer emberhez a természetes eredetű készítmények erejét.
Természetesen, a legtöbb táplálék kiegészítő is hasonló módon készülnek, de egy speciális eljárásnak köszönhetően (kettős fermentációs eljárás) a New Chapter kiemelkedik közülük. A folyamat lényege, hogy a pro biotikus összetevők bekebelezik a vitamin és ásványi-anyag összetevőket, és egy biotranszformációs folyamat során átalakítják ezeket, így válnak organikus teljes értékű táplálékká.
Az összes New Chapter termék kizárólagosan teljes értékű, bio alapanyagokból készült, kémia vegyszertől és eljárástól mentesen.

Tudtad, hogy a szintetikus vitaminok a természetes vitaminok egy csak izolált, bizonyos részét tartalmazzák? Szemben a természetes vitaminnal, ahol az enzimek, koenzimek illetve kofaktorok együtt, támogatják a szervezetünket!

Hogyan biztosítja a New Chapter a kiváló minőséget?

A termékek egytől egyig átesnek a New Chapter minőség biztosításon, minőségi ellenőrzésen valamit szabályozó rendszeren. Az összeállt ellenőrző csapatnak több mint 40 éves tapasztalata van a táplálék kiegészítők területén, így nem csoda, hogy mindig a lehető legtöbbet hozzák ki termékeikből.

A New Chapter nem csak a Mi jövőnkkel törődik

Gondoljunk bele, hogy egy doboz természetes vitamin előállításához mennyi munka és idő szükségeltetik. A szüreteléshez és begyűjtéshez munkaerő kell és ez által a New Chapter több mint 20 éve az emberek és a természet szolgálatában áll. Olyan munkát kínál, az embereknek mely szorosan kapcsolódik anyatermészetünkhöz és segítségével a környezetünkre is próbál hatni a természet közeli mentalitással.

Személyes tapasztalat?

Igen, elmondhatom, hogy személyesen próbáltam ki többféle készítményt, legfőképpen a C-vitamin készítményüket. Államvizsga idején szükségem volt plusztámogatásra még akkor is ha makrobiotikusan táplálkozom. Meglepően tapasztaltam, hogy érezhető volt a megnövekedett energia szervezetemben, javult a koncentrációs képességem és állóképességem.

Close
Tetszenek a cikkek?