Mi lehet a kiváltó oka a rákos megbetegedéseknek?

jan 27, 2014

A daganatos megbetegedések világszinten egyre gyakrabban fordulnak elő, nemre korra való tekintet nélkül. Sajnos hazánk sem kivétel a daganatos megbetegedések számának növekedésében. Vajon mi okozhatja?

rakosmegbetmeg

Ez az állapot ismétlődő, hiányos táplálékfelvétel eredménye, és sok időbe telik, amíg kialakul és tünetekkel jelentkezik.
Ma sajnos az emberek 70-80%-a rák előtti állapotban van. Oka a szélsőséges, egyoldalú étrend, amit megfűszerezünk tartósítószerekkel, adalékanyagokkal, illetve túlevéssel, mozgás és friss levegő hiánnyal, és stresszes állapottal.

Mivel testünk állandóan egyensúlyra törekszik, a fölöslegtől csak úgy tud megszabadulni, ha a kiválasztását túlterheli. A felhalmozott felesleg, cystákban, zsírrétegekben, daganatokban fog raktározódni.

Ha továbbra is hiányosan, tápanyagokban szegényesen táplálkozunk, túl esszük, isszuk magunkat kimerítjük kiválasztóképességünket. A szervezet, hogy megakadályozza az azonnali összeomlását, daganat formájában rakja le a mérgező anyagokat.

A makrobiotika olyan életmódváltás, melynek alapja a helyes táplálkozás, és annak elsajátítása, menedéket nyújt a beteségekkel szemben, beleértve a adaganatos betegségeket is.
Növeli az immunrendszer működését, biztosítja a gyorsabb felépülést, illetve nagy szerepe van a betegségek megelőzősében.
Szeretnénk majd bemutatni további cikkeinkben, hogy milyen élelmiszerek túlzott fogyasztása mely típusú rosszindulatú daganatokat idéz elő.
Bemutatjuk a daganatok diétás kezelését is.

 

Kapcsolódó cikkek

Címkék

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?