Családállítás

jan 10, 2013

A makrobiotikus életmód mellett egyéb, lélekre vagy testre ható terápiát, mozgást is érdemes alkalmazni. Ezt az alapvető makrobiotikus könyvek, írások is kiemelik, ezek nélkül a gyógyulásra való esély kevesebb.
Ezért szeretném bemutatni a családállítás rendszerét, melyben olyan tapasztalatokat szereztem a lélek gyógyászatáról amit semmilyen más módszerrel nem tapasztaltam!

Egy terápia, mely megváltoztatja az életünket

Mit is jelent az, hogy családállítás? Egy energia rendszer, mely körül vesz bennünket, benne élünk, kihatással van mindennapi életünkre, magunkba lélegezzük az energiáját már egészen születésünktől fogva, és amíg nem fedezzük fel magunkban ezeket az energiákat, és képesek vagyunk tudatosan elfogadni és irányítani, egészen addig ezek a kötelékek dolgozni fognak bennünk. Bármilyen kultúrában is élünk, a szeretet egységesen a legerősebb gyógyító erő. Amíg nem vagyunk képesek kapcsolatainkat ápolni a szeretet energiájával és eszerint működtetni, addig kell tennünk érte, hogy megtaláljuk a belső kapcsolatunkat lényünkkel, és úgy élhessünk, olyan módon, mint akik vagyunk. Ennek a módszernek a segítségével beindíthatóak olyan folyamatok, melyek a negatív élményeket, rossz kapcsolatainkat átformálják szeretetté.

A probléma megoldása

A jótékony hatása megkérdőjelezhetetlen, mivel az eddigi tapasztalatok és esetek alapján, akik a családállítás rendszerterápiát választották gyógyulásuk, problémájuk megoldására, azt fedezték fel, hogy kevesen nyitottak annyira, hogy ne legyenek elvárások, félelmek a szívükben. Ez nem feltétlenül jelent gondot, amíg el nem kezdünk dolgozni rajta. Azért, hogy könnyen, és hatékonyan tudjuk venni az akadályokat a családállítás során, ahhoz szükséges egy erős ellazulási állapot, illetve, hogy be tudjuk fogadni a számunkra új érzéseket, és hogy képesek legyünk nyitni új dolgok iránt, ez elengedhetetlen, a sikeres állítás záloga.

Csodában lesz részünk

Minden egyes alkalommal egy új élményben, csodában lesz részünk. Az állítás után pedig elkezdenek dolgozni bennünk az energiák, a változást akár már napok múlva is érzékelhetjük, és velünk együtt a külvilág, embertársaink, hozzánk tartozóink is tapasztalni fogják.
Ebben a kritikus időszakban, amikor még a legerősebben dolgoznak bennünk az új élmények, sok félelem, kétely és aggodalom van bennünk. Szeretnénk magunk irányítani a dolgokat, de ez nem a legmegfelelőbb út, sokkal jobban tesszük, ha csak hagyjuk, amíg beérik a folyamat. A legnagyobb kihívást mégis ez jelenti.

Ha volt már részed családállításban akkor kérlek oszd meg tapasztalatod.


Kapcsolódó cikkek

Címkék

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?