A Tofu

jan 29, 2014

tofumegoszt

Szójababból állítják elő, áztatják keverik, főzik és természetes szilárdítóanyaggal tömbösítik ami lehet nigari vagy citromlé.

Könnyen emészthető fehérje, sok Ca, Na, B-vitaminokat, foszfort, vasat tartalmaz.

Érdekességképpen kalcium tartalma megközelíti a tejét.

Hasznos a tüdő, vastagbél számára, enyhíti a gyomor gyulladását, semlegesíti a méreganyagokat. Kalóriaértéke nagyon alacsony.

Kapcsolódó cikkek

Címkék

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?