Tempeh tésztával

feb 10, 2014

Tempeh tésztával borsóval és hagymával

  • 1 teáskanál olaj
  • 1/2hagyma apróra vágva
  • 1/2 csésze szeletekre végott répa
  • 1/2 csésze szeletekre vágott káposzta
  • 1 csésze zöldborsó
  • 20 dkg rizstészta/udon/ megfőzve leszűrve
  • 2 evőkanál szójaszósz
  • 20 dkg kockára vágott fűszerezett sült tempeh

Nagy lángon kevergetve pirítsuk a hagymát és a sárgarépát 3 percig.
Tegyük hozzá a káposztát és a borsót, pirítsuk 2 percig.
Fűszerezzük meg adjuk hozzá a tempeht és a tésztát, pirítsuk össze. Melegen és hidegen is tálalhatjuk.

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

1 hozzászólás

  1. Szűgyi Ibolya

    Kedves Judit!
    Nagyon tetszik a tempeh tésztával borsóval és hagymával.
    Köszönöm!
    Üdvözlettel Ibolya

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?