Sült tofu citrommártással

feb 10, 2014

Sült tofu citrommártással, szezámpasztával és misoval

  • 30 dkg tofu fél centi vastagra szeletelve.

A mártáshoz:

  • 1 evőkanál árpa miso
  • 2 teáskanál citromlé
  • 1 teáskanál szezámpaszta
  • 1/3 csésze víz
  • petrezselyem

175 fokos sütőben a tofut megsütjük, úgy hogy a szeleteknél az egyik a másik végére támaszkodjon, és erre kerül az összekevert mártás amit rákanalazunk, sütünk 15-20 percig.

Tálalásnál apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

1 hozzászólás

  1. Szűgyi Ibolya

    Kedves Judit!
    Köszi a receptet,ez egyszerű és nagyszerű,ilyen kel nekem!
    Üdvözlettel Ibolya

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?