Sült tempeh

jan 18, 2014

sulttempehmegoszt

200 gramm tempéhez a recept:

  • 5 evőkanál szójaszósz
  • 1 cm vastag gyömbér, apró darabokra vágva
  • 2 gerezd fokhagyma
  • 1 evőkanál barnarizs ecet
  • 1 evőkanál rizsszirup

Elkészítés:
Kis háromszögekre vágjuk a tempét majd 1 órára tegyük fagyasztóba majd nagyon kevés olajban süssük meg mindkét oldalát 6-6 percig.

 

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?