feb 26, 2014 kepesjudit
Öntsük a hozzávalókat egy tálba, tegyünk hozzá annyi vizet, hogy turmixolás után krémes maradjon. Lehet sárgarépából, sütőtökből brokkoliból, karfiolból is elkészíteni.
Posted on feb 25, 2014
Posted on feb 22, 2014
Posted on feb 10, 2014
Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük
Név *
Email *
Honlap
Hozzászólás
A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>
Milyen nap van most?
A savanyúság a makrobiotika számára sem ismeretlen
A sushin kívül érdemes rizsgolyót is csomagolni az
Hozzávalók: 2 teáskanál szezám vagy napraf
Sokszor kérdezték már tőlem, hogy a daikont, jégcs