Panírozott tempeh szeletek

feb 25, 2014

Panírozott tempehelkészítése

  • 20 dkg tempeh 1 centi vastag szeletekre vágva
  • 2 teáskanál só 1/4 csésze vízben feloldva
  • 1/4 csésze búzaliszt
  • 7 evőkanál teljes őrlésű kenyér morzsa, vagy kukoricaliszt

Áztassuk be a tempeht a sós vízbe 20 percre, majd csepegtessük le.
Forgassuk meg a lisztben és a morzsában, rácson szikkasszuk, majd 175 fokos sütőben süssük ropogósra.
Mártásokkal kínáljuk.

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?