Lencsekrokett

feb 1, 2014

Lencsekrokett

  • 2 csésze főtt lencse
  • 4 evőkanál rizsliszt vagy teljes őrlésű liszt
  • 1/4 hagyma apróra vágva
  • 1 evőkanál petrezselyem
  • szójaszósz ízlés szerint

Keverd össze a főt lencsét a fűszerekkel és liszttel

Formázz belőle pogácsákat és serpenyőben egy kevés olajban süsd ki.

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

1 hozzászólás

  1. Szűgyi Ibolya

    Kedves Judit!
    Köszi a receptet,ezt nem nehéz megcsinálni.
    Szép estét!
    Üdv.Szűgyi Ibolya

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?