Csicseriborsó hagymával és répával

feb 2, 2014

Csicseriborsó recept hagymával és répával

  • 1 bélyegnyi kombu a kukta aljára
  • 1 csésze csicseriborsó
  • 1/2 csésze közepesre vágott hagyma
  • 1csésze kockára vágott répa

A kombut a kukta aljára helyezzük, tetejére rakjuk az előtte 12 órát beáztatott csicseriborsót, és felöntjük vízzel.

A kuktában félkészre főzzük, majd a kukta tetőt levéve, ráhelyezzük a kockára vágott hagymát, majd a répát,ha kell még öntünk hozzá egy kevés vizet, de ne fedje el a répát és a kuktát csak lefedve készre főzzük.

Barna rizzsel fogyasztjuk.

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?