Babburger vagy krokett

feb 22, 2014

Babburger megosztás

  • 2 csésze főtt bab
  • 1 sárgarépa kockára vágva
  • 1/4 hagyma kockára vágva
  • 1 e.k. fűszernövény
  • 1/2 csésze zsemlemorzsa, vagy főtt gabona, vagy teljes őrlésű liszt
  • ízlés szerint tengeri só
  • pirított dió

Törjük össze a babot, keverjük össze a hozzávalókat, csináljunk belőle pogácsákat, és serpenyőben kevés, forró olajban süssük ki.

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?