Agar-agar gyümölcszselé

jan 29, 2014

agaragarmegoszt

  • 800 ml almalé
  • 5 evőkanál agar pehely
  • tetszőleges gyümölcsök

Keverjük el az agar pelyhet az almalével még melegítés előtt

Forraljuk fel majd 3-5 percig főzzük tovább takarékon, egészen addig, míg az agar pehely elolvad

Adjuk hozzá a friss gyümölcsöket majd hűtsük le

 

Kapcsolódó cikkek

Oszd meg másokkal!

1 hozzászólás

  1. Szűgyi Ibolya

    Kedves Judit!
    Köszönöm a gyümölcszselé receptet,és a köles hatékony hatásáról való információt.
    Üdvözlettel
    Ibolya

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?