Válassza az egészséget! A SZÉP Kártya ehhez is partner!

jan 8, 2013

Az egészségmegőrzés, a betegségek elkerülése az egészséges étrenddel és a rendszeres sportolással, valamint a megfelelő szolgáltatások igénybe vételével könnyedén beépíthető a mindennapjainkba. A SZÉP Kártya ebben is segíthet.

Egészségünk megóvása, a jó közérzet biztosítása, a megfelelő teljesítőképesség a munkánk során, és otthon is egyformán fontos. Az egészség megőrzésére, a betegségek elkerülésére számos lehetőség áll rendelkezésünkre. A gondosan megválasztott élelmiszerek mellett a Széchenyi Pihenő Kártya szabadidő és rekreációs alszámlája, az általa igénybe vehető szolgáltatások széles köre is elősegítheti egészség megőrzését.

A SZÉP Kártya, mint béren kívüli juttatási forma, olyan univerzális elektronikus utalvány, mely országszerte több tízezer helyen használható. A SZÉP Kártya elfogadóhelyek között fitnesz és wellness szolgáltatók, sportolással, kultúrával és a szabadidő színvonalas eltöltésével kapcsolatos lehetőségek állnak a kártyabirtokosok rendelkezésére. A kártya mindhárom alszámlája igénybe vehető az egészség-centrikus életvitelhez. A szállás alszámla keretéből wellness hétvégék szállásköltségeit fizethetjük. A vendéglátás alszámla, mely elsősorban meleg étkezésre fordítható, lehetőséget nyújt arra, hogy akár szénhidrát-szegény, vagy speciális étrendet rendeljünk magunk és családunk részére. A makrobiotikus élelmiszerek is az egészség megőrzését, a betegségek elkerülését szolgálják.

A szabadidő alszámla a testi és lelki egészség, a megújulás és a regenerálódás legváltozatosabb lehetőségeit kínálja a pihenőkártyával rendelkező munkavállalóknak, és társkártyával rendelkező családtagjainak. Tegyen az egészségéért, tegyen a családja egészségéért!

Kapcsolódó cikkek

Címkék

Oszd meg másokkal!

1 hozzászólás

 1. Maderné Kok Zsuzsanna

  Tisztelt Makrobiocentrum!

  Érdeklődni szeretnék, hogy személyi tanácsadással is foglalkoznak-e.
  Ha igen ahhoz is felhasználható a SZÉP kártyán lévő összeg?

  Várom válaszukat
  Köszönettel
  Zsuzsa

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?