Alternatív rákterápia répalével?

feb 2, 2014

Ann Cameron, 15 gyerekkönyv írója egész érdekes módon gyógyította ki magát a négyes stádiumú rákból.

„Azt hiszem a saját tapasztalatom alapján, hogy a répa lé képes legyőzni a daganatos sejteket, méghozzá gyorsan”

Alternatív ráktterápia répalével

2012 Június 6.-án Ann műtéten esett át a hármas stádiumú vastagbél daganatával.

Egészen 2012 November 6.-ig javulást mutatott az állapota, a kemoterápiát már a kezelések elején elutasította.

Állapotának rendszeres ellenőrzése során, CT vizsgálat segítségével fény derült arra, hogy a vastagbéldaganatból áttét képződött a tüdőben is. Az orvosok 2-3 évet jósoltak számára.

Ann ennek hatására minden energiáját egy olyan alternatív módszer felderítésébe fektette, mely esetlegesen megmentheti az életét.

Kutatása során figyelmes lett egy férfire, Ralph Colera aki pusztán répalével gyógyította meg magát. A kezelés lényege nem volt más, mint naponta 2,5 kg répa lé elfogyasztása.

Érdekes, hogy Ralph megemlítette, hogy pusztán 1,5kg répával nem sikerült eredményeket elérnie, azonban 2,5kg répa meghozta a várva várt eredményeket.

Ann a beszámoló hatására 2012 November 17.-én elkezdte Ralph kúráját és attól fogva naponta 2,5 kg répa levét fogyasztotta el.

Ann továbbra sem választotta a hagyományos terápiákat (kemo) és nem változtatott az addigi életmódján, pusztán a répa levét fogyasztotta (étkezései nem nélkülözték sem a húst illetve jégkrémet).

„Nem javaslom senkinek a jégkrém fogyasztást daganatos megbetegedés esetén viszont pont ezzel akartam hangsúlyozni, hogy a répa levének fogyasztása volt az egyetlen komoly változtatás az életemben, persze a másik nagy segítség az emberekben rejlett, akik folyamatosan támogattak állapotom során”

2013. Július 30.-án a CT eredmények nem találták jelét a daganatoknak!

Rák kutatás: a répa hatása

A répában található Falcarinol antioxidáns ráksejt-ellenes hatással rendelkezik. Kutatók Angliában és Dániában laboratóriumi egerekben idéztek elő tumor sejteket, melyek a répa hatására 1/3 részt zsugorodtak.

Más tanulmány szerint a répa levének fogyasztása növeli a vér karotin szintjét, melynek rákmegelőző hatása van, a tudósok szerint.

Kapcsolódó cikkek

Címkék

Oszd meg másokkal!

Hagyj üzenetet!

Email cím (nem tesszük közzé) A kötelezően kitöltendő mezőket * karakterrel jelöljük

A következő HTML tag-ek és tulajdonságok használata engedélyezett: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Close
Tetszenek a cikkek?